Általános tudnivalók

Bejelentkezés

Bejelentkezni személyesen, üzenetben vagy telefonon keresztül van lehetőség. A telefonos megkereséseket (hívás, messenger, sms) hétköznap 9:00 és 20:00 között tudom fogadni. Hétvégi megkeresésekre hétköznap tudok válaszolni. Nyitvatartás: bejelentkezés szerint, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon ZÁRVA vagyok.

Lefoglalt időpont

Sajnos nincs rá lehetőségem, hogy mindenkit értesítsek mikor kell jönnie, felhívjam a figyelmét az időpontra. Ha esetleg bizonytalan vagy, hogy mikorra van időpontod, nyugodtan jelezd felém, és szívesen segítek.
Mindig a kért szolgáltatásra írlak be, és ennek tudatában számolom ki az időintervallumot, ami az adott munka elvégzéshez szükséges. Például ha műkörömtöltésre vagy beírva, akkor csak tölteni lesz időm, építeni sajnos nem.

Berendezések állapota

Nagyon drága gépekkel, eszközökkel, anyagokkal dolgozom, aminek folyamatos a karbantartása, tisztán tartása, fertőtlenítése. Amennyiben ezekben kárt okozol, azt meg kell térítened.

Időpont lemondása

Természetesen mindenki életében történhet betegség, tragédia, baleset, amit nem tudhat előre, ilyen esetekben megértő vagyok. Viszont egyéb esetekben (például elfelejted az időpontot, elalszol, nincs kedved eljönni, stb.) ha nem időben történik a lemondás, vagy egyáltalán mondod le, a lemondási feltételek lépnek érvénybe:

  • 48 órával az időpont előtt díjmentesen történik.
  • 24 órával az időpont előtt a lefoglalt szolgáltatás 50%-nak a megtérítése után tudok új időpontot adni.
  • 12 órával az időpont előtt, vagy le nem mondott időpont esetén a lefoglalt szolgáltatás 100%-nak a megtérítése után tudok új időpontot adni. 
A hétfői időpontokat előző hét péntek 18 óráig van lehetőség lemondani!

Késés

Kérlek, ha tudsz pontosan érkezz! Ne fél órával hamarabb, de inkább 5 perccel előbb, mint később. Kérlek, minden esetben értesíts, ha késel. Maximum 5 perc késést tudok időben behozni. Több, mint 5 perc késés után a szolgáltatás részlegesen módosul (például elmarad a szín, a díszítés stb.), ami nem befolyásolja a lefoglalt szolgáltatás árát. Több, mint 10 perc késés után a szolgáltatás megtagadható, amennyiben úgy látom, hogy nincs idő már a lefoglalt szolgáltatás elvégzésére. Ebben az esetben 50% rendelkezésre állási díjat kell megtéríteni, és ezután tudok új időpontot adni.


Időpontfoglalással a Vendég automatikusan elfogadja a házirendet, és az abban foglaltakat, egyben hozzájárul, hogy a szolgáltatás során készített képeket minőségbiztosítási rendszeremhez és marketing célokra használjam.

Az árak bruttó árak és forintban értendők, érvényesek 2022.09.01.-től. Különleges kérés esetén az egyéni árszabás jogát fenntartom. Az árak fixek, nem alkuképesek, hitelbe nem dolgozom. Kizárólag KÉSZPÉNZES FIZETÉSI MÓDRA VAN LEHETŐSÉG. Csak magánszemélyeket szolgálok ki.

A géllakkozásra 1 hetes garanciát vállalok.

Lemondási díj: az időpont lemondása vagy módosítása a szolgáltatás kezdete előtt minimum 24 órával díjmentes, 24 órán belül lemondás esetén lemondási díj fizetendő, a foglalt szolgáltatás díjának 50%-a. A hétfői lemondásokat előző hét péntek 18 óráig van lehetőség lemondani!