Géllakkozás

A géllakkozás előnyei

Ha unod már a lepattogzó körömlakkot, vagy gyenge töredező körmöket, akkor bátran ajánlom figyelmedbe a géllakkot, másnéven a körömlakk-zselét köröm megerősítő hatással. Akár 14 napon át tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes, valódi tartós lakkozás.

A géllakk egy olyan speciális hibrid anyag, mely folyékony halmazállapotból UV fény hatására megszilárdul, és teljesen szárazra köt. A gél lakk egy rugalmas anyag, alaposan előkészített körmön nem kopik, nem pattog le, nem levegősödig. Speciális oldószerrel – ha saját alapanyaggal alapoztunk – akkor oldható, és könnyen eltávolítható. A gél lakk hivatalos szavatossági ideje 14 nap, amit a gyártó garantál, de a megfelelő erősített alapozással akár 3-4 hétre is tartós marad a köröm.

A hagyományos körömlakkal szemben a géllakkozás előnye, hogy a rövid töredezett köröm növekedését elősegíti és megóvja a külső hatásoktól. Nem kell naponta újrafesteni a körmöt, mert azonnal szilárdra és szárazra köt, így hetekig tartó magas fényt kölcsönöz a körömnek. A lábujjak géllakkozása esetén is azonnal zárt cipőt húzhatsz fel. Fontos tudnod, hogy gyenge körmödet alapzselével erősítheted gél lakk alatt, így tartósabb és strapabíróbb körmöt kapunk. Géllakkal csak a körmöd szabadszéléig dolgozunk, köröm hosszabbítására a géllakkozás nem alkalmas.

Összefoglalva a gélakkzselé a műköröm zselé tartósságát és a körömlakk egyszerűségét ötvözi magában. A gél lakk 3-4 hétig tartós a saját köröm erősségétől és növekedésétől függően. Elkészítési ideje 45-60 perc. Kényelmesebb, mint egy körömlakk, nem kopik le 3 nap alatt, és könnyen meg tudod növeszteni vékony körmödet a gél lakk segítségével. Jól tapad műköröm zselé, porcelán és acryl Gel felületén, ha alap erősítésként ezekkel az alapanyagokkal erősíted vékony körmödet. Szuper jól díszíthető, például glitter effekttel, sellő porral, strassz kövekkel, ombre hatással, csillámporral vagy tört kagylóval.

Hogyan viseld a géllakkot?

A géllakk egy rugalmas anyag, amely folyékony halmazállapotból UV fény hatására szilárdra köt meg. A gél lakk követi a köröm mozgását és a külső környezet hatását. Erős külső behatás során a gél lakk lepattanhat, eltörhet és sérülhet.

Fizikai munkát végzel?

Válaszd a rövidebb körmöket, kevésbé fog megsérülni, vagy lepattanni. A háztartási munka során óvd körmeid fényét, szerencsésebb gumigesztűt viselni, amely ellen áll a hideg zsíroldónak, az ecetnek és az erősebb háztartási fertőtlenítőknek. Ha először viselsz gél lakkot, vagy vékony az alap körmöd, az ovális formát ajánlom a számodra, mert legömbölyített szélével kevésbé sérülékeny, mint a hagyományos kocka köröm forma.

A géllakk eltávolítása

A gél lakk egy oldható anyag, amelyet technikai acetonnal lehet eltávolítani. Azonban, ha havonta jársz szalonba, akkor érdemes a gél lakkot le csiszoltatni, mert az aceton kifehéríti és extrán szárítja a körmödet és a bőrödet is. A gél lakk eltávolítását bízd szakemberre, aki pontosan távolítja el a régi gél lakkot, úgy, hogy ne sérüljön az alap körmöd. Gél lakkot vágni, a szélét reszelni, és rágni szigorúan TILOS! A gél lakk élét és szélét mindig zárjuk saját anyagával, így ha ezeket a roncsoló műveleteket elkerülöd, tartós lesz a géllakkos körmöd.

A géllakkozás árak az alábbi linken megtekinthetők.

Géllakk ispirációk

Géllakk minták nyárra, őszre, télre, alkalomra és az év minden időszakára.

Munkáim

Tekintsd meg korábbi munkáimat.