masnis karácsonyi köröm
Categories
Géllak Kézápolás

Karácsonyi köröm minták – 10 ötlet az ünnepi körmökhöz

Tartalomjegyzék

Karácsonyi köröm minták az ünnepek közeledtével: klasszikus piros vagy a zöld mélyebb árnyalata fogott meg? Esetleg egy matt hatás, vagy aranyló csillogás legyen a körmödön idén karácsonykor?

Ez a blog most neked szól, próbáltam egy csokorba össze gyűjteni a karácsony köröm minták színeit, csillogását, nem csak hétköznapra, hanem az ünnepekre is hangolódva. 10 tipp karácsonyi köröm ötlethez!

Piros csillámos köröm, klasszikus élénk és szikrázó piros és árnyalatai karácsonyi körmökön

Ha karácsony, akkor a csillámos, csillogó, apró szemű glitter és reflektív zselék kiemelkedő hangsúlyt kapnak. Az egyik igazán karácsonyi köröm sláger a 2022-es évben a reflektív gél lakk és a bársonyos csillogású glitter porok.

csillámos karácsonyi köröm

piros karácsonyi köröm

hópelyhes karácsonyi köröm

Piros csillámos köröm extrákkal

A piros hatást feldobhatjuk egy téli minta festésével, nyomdázásával vagy a legegyszerűbb hópehely festéssel.

hópehely karácsonyi köröm

téli nyomdás karácsonyi köröm

nyomdás karácsonyi köröm

Francia köröm karácsonyra

A francia köröm egy letisztult, elegáns, klasszikus, minden ruhával tökéletesen párosítható, nem csak ünnepekre, de a hétköznapokra is kiváló ötlet. 

Zöld karácsonyi körmök

Egyre bátrabban viselnek a hölgyek mély zöld tónusú színeket a körmön, amit mattítva, vagy csak egy-két körmön bemutatva, kiegészítve is viselhető.

zöld csillámos karácsonyi köröm

zöld karácsonyi köröm

Csillogós karácsonyi köröm minták

Az arany csillámló hatása, igazán ünnepivé varázsolja a körmöket, melyet legbátrabban az ünnepek, karácsony, és szilveszter időszakában viselj! Géllakozzással tartós körmöket érhetsz el melyekbe rengeteg apró finom glittert és strasszköveket kiegészítésként lehet alkalmazni.

arany csillámos karácsonyi köröm

Karácsonyi szimbólumok a körmökön

Azoknak, akik szeretik ötletekkel feldobni a körmüket igazán vicces és ünnepekre utaló minták a hóember, a karácsonyfa vagy a mikulás sapka.

aranyos karácsonyi köröm

Fehér karácsonyi köröm minták

A fehér köröm az igazi tisztaság, békesség, letisztult ünnepi formák alap kiegészítő színe. Sok esetben az alap fehér színt díszítjük az ünnep színeivel az arannyal, és a piros, zöld színek árnyalataival.

fehér karácsonyi köröm

fehér karácsonyi köröm

fehér karácsonyi köröm

Jeges és kék karácsonyi köröm ötletek

Ne feledjük a jég és a kék színek hangulatát a körmökre varázsolni, melyet a kék szín világos és mélyebb színek játékos hatásával érhetünk el. És dobd fel apró csillagokkal, és ezüstösen csillogó kövekkel.Így igazán frózen hatást érhetsz el!

kék karácsonyi köröm

matt kék karácsonyi köröm

Visszafogott, egyszerű karácsonyi köröm minták

A nude és a letisztult naturális körmöket azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik a kevésbé csillogó, naturálisabb vonalat képviselik. A natúr szín mellé finoman egy-két körömre halvány csillogást csempészhetünk.

nude karácsonyi köröm

Nude karácsonyi köröm

Masnis és kockás köröm karácsonyra

A masnis és a kockás körmök is hódítanak, minden ami az ajándékozás, vagy a téli hangulatra utal és apró jeleket kölcsönöz.

masnis karácsonyi köröm

masnis karácsonyi köröm

Géllakozással tartós körmöket érhetsz el, így nem kell aggódnod, hogy a körmöd szépsége az ünnepek alatt megsérül!